O nas

Podjetje Europapier Alpe d.o.o. je del skupine Europapier in se odlikuje z zagotavljanjem prilagojenih rešitev za vse potrebe strank za papirjem in embalažo. Že 25 let od ustanovitve uspešno uresničujemo vizijo in ohranjamo vodilni položaj na slovenskem trgu.

 

Kot vodilni ponudnik produktov in storitev na trgu zagotavljamo dodano vrednost našim strankam in predstavljamo finančno močnega in zanesljivega partnerja industriji, obrtništvu, trgovini in storitvenim dejavnostim.

 

Poslanstvo našega podjetja je, da za vas najdemo, predlagamo in priskrbimo najboljšo pakirno rešitev za vaše proizvode. Vse naše službe in procesi so vodeni in organizirani na način, da zadovoljimo vaše potrebe. V sklopu podjetja imamo organizirano notranjo prodajno podporo, sodelavce  na terenu, ki vam svetujejo pri vas, lastno skladišče z dobro organizirano logistiko ter odlične dobavne vire in znanje.

 

Ker je naša glavna skrb, da vam optimalno svetujemo pri pakiranju izdelkov, imamo strokovnjake za različne zahteve. Ne glede na to, ali gre za konstrukcijsko embalažo, prekomorsko embalažo, zavarovanje tovora pri transportu ali pravo opremo za potrebe pakiranja - vedno boste našli ustreznega sogovornika.

 

Kdor enkrat pri nas kupi, bo to počel vedno znova. Za to obstajajo odlični razlogi.